Колицата се повреди - ремонта на мотора щял да ми излезе към 1000- 1500 лв. Та мисля си дали да не я пусна на части и ако някой го е правил да ми каже колко мога да изкарам от това?
Известие
Collapse
No announcement yet.
2.0 ts 8v колко мога да изкарам ако я пусна на части?
Collapse
X
-
Ремонта е по двигателя - само за труд ми казаха 650 лв - от там нататък счупена биела евентуално повреди по коляновия вал и блока, смяна на бутало с риза - и още каквото излезе. За сега не искам да ми отварят мотора, че ще трябва да плащам труда. До цифрата 1500 и нагоре се стига защото отворят ли мотора ще искам основен ремонт да направят и ще има много разходи за части.
Comment
-
Първоначално публикувано от onasis78 Покажи съобщениеРемонта е по двигателя - само за труд ми казаха 650 лв - от там нататък счупена биела евентуално повреди по коляновия вал и блока, смяна на бутало с риза - и още каквото излезе. За сега не искам да ми отварят мотора, че ще трябва да плащам труда. До цифрата 1500 и нагоре се стига защото отворят ли мотора ще искам основен ремонт да направят и ще има много разходи за части.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Здрасти,Най-добре си потърси двигател с скорости от ударена кола ще ти излезе наполовина по евтино и със сигурност ще си спестиш много нерви .Може двигателя да е от 8 в може и от 16 в -1.6,1.8,2.0 (последния sys сигурност става от 155,146/145 или GTV,Spider№ако си решил да сменяш колата тогава пускай на части.Ремонта не ти го препоръчвам защото ще ти излезе солено и ще съжаляваш че изобщо си се захванал ,да не говорим ако не се получи както трябва я с майсторите я с частите .
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Има един автомобил във форума, който се продава със счупена скоростна кутия. Става въпрос за 155-ца, 1,8TS, 8V, 1993г.
Сменяш двигателя, подменяш каквото има с по-добро/в случая е със спортно окачване, прагове, спойлер и т.н./, останалото го вадиш на сергията и всички доволни.
Ако имаш интерес пиши.Last edited by JAMAL; d.m.y г., 12:39.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщениеДавам 800 за цялата ако има клима и не е на 500км от мен
за 800лв - НЕ
клима - НЕ
на 500км - ДАsigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщениеДавам 800 за цялата ако има клима и не е на 500км от мен
колата има клима и ако ти трябват някакви части, а имаш само 800 лв кажи може даже и по малко да ти излязат.
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеИма един автомобил във форума, който се продава със счупена скоростна кутия. Става въпрос за 155-ца, 1,8TS, 8V, 1993г.
Сменяш двигателя, подменяш каквото има с по-добро/в случая е със спортно окачване, прагове, спойлер и т.н./, останалото го вадиш на сергията и всички доволни.
Ако имаш интерес пиши.
Comment
-
Първоначално публикувано от onasis78 Покажи съобщение800 ? това са парите от последната година които ми е глътнала.
колата има клима и ако ти трябват някакви части, а имаш само 800 лв кажи може даже и по малко да ти излязат.Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщениеЩом си я поддържал по-добре си я оправиАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment